Coaching & Therapie

Persoonlijke begeleiding
Ik bied persoonlijke coaching en persoonlijke Unieke Zelf-coaching sessies aan. Daarnaast ben ik instructeur van de Love-Method [Marina Riemslag], Adem therapeut [Dixhoorn methode] en Dru Yoga therapeut.

De Natuurcirkel coaching
dit is een 1- of 2 malige sessie in het bos, waar ik een levens wiel heb gecreerd waarin uw leven een heel diepe en zinvolle reflectie op kan roepen en jouw unieke wordings proces zal verhelderen en actualiseren doordat je via de cirkel ook veel dieper met je toekomstige potentie in aanmerking komt. de rode draad van je verhaal helpt je in contact te komen met je diepste hart-verlangen die je ontwikkelingsreis stuurt.

Je leert methoden en trainingen om je echte dieper zelf te actualiseren. Het Engels heeft hier een mooiwoord voor ‘to enact’ je diepste visie en gift. In plaats van het meedeinen op de wisselende energie van ons dagbewustzijn geeft het in daden omzetten van je diepste Zelf s hart-verlangen je vanzelf gelukkig.

Als je de rode draad van je leven kunt kun je ook je levensthema’s en de hierbij horende levens lessen onder ogen zien en leren adequate antwoorden te vinden. Dit helpt je om uit de vicieuze cirkels te stappen en vanuit een positieve grondstemming te leven. Zodra jij je de diepere thema’s aan bod laat komen zul je ook de diepere thema’s in onze samenleving beter leren zien en je verbinden met stromingen, initiatieven, sociale initiatieven ondersteunen.

Natuurcirkel Coaching: 100,- – 150 euro.

De Liefde Methode
Dit is het praktische instrument die je simpele werkzame methoden aan de hand doet om relationele en problemen met zelf-vertrouwen op laat lossen. Het inzicht dat je altijd het Liefdes gevoel i je op kan roepen en op een simpele maar diepe en consistente wijze de spanning oproepende situaties onder ogen kan zien en een nieuwpad zich opent.
Deze door Marina Riemslag ontwikkelde methode helpt je je eigen zelf-destructieve patronen om te zetten in constructive liefdevolle acties maakt dat je leven in een steeds diepere resonantie met liefde komt en jij zelf meewerkt aan de wereldwijde transformatie naar een op liefde en vrede gebaseerde samenleving.
Normale Sessie Prijs: 50-75 euro.