Cursussen 2021

Data en bijdragen worden in de komende 2 weken [voor 1 Januari 2021 ] erbij geplaatst

BEKRACHTIG EN VERSTERK JE RELATIE MET DE NATUUR
The Core routines of Nature connection

Als onderdeel van de shamanistische code Leer je Zintuigen ten volle te laten ontwaken integreren tot super-zintuigen via de kernroutine van de Natuurverbinding.

INTRODUCTIE VAN DE NATUUR-CIRCEL

Vlakbij mijn wonng in Hilversum heb ik sinds 5 jaar een NATUURCIRCEL in het nabij gelegen bos bos gemaakt waar ik je een diepere ervaring van de 8 vershillenden richtingen, energetische patronen & de bijbehorende ‘attributen’ van je potentiele natuur-connectie kan laten ervaren. Ik neem de geiteresserden en cursisten mee om zelf de acht richtingen en de bijbehorende patronen te ervaren. 

In 2021 wordt er een nieuwe vorm en betekenis gegeven aan het model van het Unieke Zelf dat zich in de afgelopen jaren steeds vollediger heeft gemanifesteerd. 

Ikinfroceer het Unieke Zelf is 3 verschillende workshops omdat het Unieke Zelf zich op 3verschillende dimensie manifesteerd.

De Micro, de Meso – & the Macro representeren 3 verschillende elementen van het Uieke [Holografisch] Zelf.

<1-day workshop : Begrip van het kader waarin alles plaatsvindt: De Macro visie.
Het geniale van dit inzicht is dat een heel complex evolutieverhaal teruggebracht wordt tot de opeenvolgende stadia / bewustzijns structurn die ons historische in ons verankerd liggen. Herkennen en leren identificeren met de basis archetypen van de 1 dimensionele magische, 2-dimensionale mythische en 3 dimensionele mentale bewustzijns structuur & de 4 dinensionele integrale Bewustzijns structuur.  

1-day: Nadruk op de manier waarop die 5 structuren zich in jou unieke zelf manifesteren; Introductie van de archetypen die horen bij de 5 fundamentele bewustzijns structurenHierdoor krijg je zelf meer zicht op de structuren in jezelf en leer je de eerstte 3 verschillende niveaus van de Zelfstructuur op elkaar af?

1-day Workshop: de 5 verschillende Culturele codes als ankers van de bewustzins structuren. Introductie in de 5 grote cultuurcode zoals die door prof. H van Praag.We zien dat de verschillende grote culturen als ‘ankers’ voor bewustzijns structuren.  DIt geet een nieuwe  perspectief op de opkomst van een gezond planetair bewustzijn.

Weekend workshop: Culturele emergence:  We kijken hoe de archaische, magische, mythische en mentale structuur nog zichtaar zijnop gezonde en ongezonde wijze. Zonder helderheid hierover kunnen we geen helderheid krijgen over de transformatie naar de toekomstige ‘integrale ‘ bewustzijns structuur.  Wat we zien is een super individualiteit die niet meer gegrond is in voorafgaande structuren. Door helderheid over gezonde en deficiente vormen van de strucuren leren we betere keuzes te maken. .

* Begin mei 2019 starten een reeks lezingen en 2 verschillende 3 maanden cursus.

1 In de 3 maanden cursus komen de 3 niveaus van het holografische Zelf en de blauwdruk naar voren.

2 In de 2-de 3 maandcursus worden de 8 augustus beginnen 2  Jaarcursus: waarin alle 5 kern-elementen van de Nieuwe Natuurlijkheid behandeld

In Augustus begint de Jaarcursus: de 52 codes van Ontwaken van de Homo Amores Universalis: we gebruiken dit boek als gemeenschappelijke kapstok om de kern-elementen van het Unieke Zelf en de Nieuwe Natuurlijkheid te delen dieper te leren kennen en integreren.
De 52codes van Barbara Marx Hubbard vormen een uitstekende bron van inspiratie om de reeds gekende of de te ontdekken Unieke Zelf een Platvorm te geven en dieper te integreren in ons dagelijkse leven.
Download PDF of the 52 Codes https://awakeningnewspecies.com/wp-content/uploads/2017/11/52Codes.pdf?

Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u meer te weten komen?

Neem dan gerust contact [06 2011 3011] of mail mij: Pentadux@gmail.com 

If English is your native tongue visit:   www.newnaturalness.nu